Tarieven en vergoedingen

Volwassenen

De tarieven voor volwassenen zijn als volgt:

Intake € 85,- (50 min.)

Therapiesessie € 85,- (50 min)

Meerdere zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van de therapie. De volgende informatie is daarbij van belang. Ik ben lid van de NFG (vakgroep VPMW) en bij AGB-geregistreerd. Op de informatiepagina van de NFG kunt u zien welke vergoeding uw zorgverzekeraar u biedt. Het is aan te raden van te voren na te vragen bij uw verzekering of de behandeling vergoed wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U bent hier zelf verantwoordelijk voor. De consulten vallen veelal onder “alternatieve geneeswijzen”. Deze zijn ondergebracht in de aanvullende verzekering onder de noemer “psychosociale- of natuurgeneeskundige therapie”. 

 

Kinderen en jongeren

Via de Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland heb ik een contract met de gemeenten Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo.
Wanneer u een verwijzing hebt via de huisarts of via het Centrum voor Jeugd en Gezin, wordt de therapie vergoed door de ZIN-Jeugdwet.

Wilt u uw kind liever particulier aan melden, dan kan dat ook. De kosten bedragen € 85,- per sessie (intakegesprek, kind sessies en oudergesprekken). Ook wordt er eenmalige € 120,- in rekening gebracht voor het maken van het begeleidingsplan van uw zoon of dochter, waar het plan van aanpak in beschreven wordt.

 

NFG

De praktijk is aangesloten bij de NFG met licentienummer 8984.

 
 

Neem gerust contact op per mail of telefoon voor meer informatie of een (vrijblijvende) kennismaking.